Vodafone 10Gb - Bimcell 10Gb Fiyat Karşılaştırma

Merhaba dostlar bu makalemiz de vodafone 10 gb internet paketlerini ve bimcell 10 gb internet paketleri karşılaştırması yapmayı hedefliyorum. Amacım kesinlikle karalama politikası değildir bu fikri kafanızdan çıkarmanızı öneriyorum . Resmi kaynaklardan topladığım bilgileri burada paylaşacağım ve siz kendiniz gönül rızanız ile hangi hattı almanız veya kullanmanız gerektiğine kendiniz karar verin . Hemen detaylara geçmeden önce bimcell tl yükleme sitesi üzerinden bu tarz konular hakkında daha fazla makale gelmesini istiyorsanız bize destek olmak için bolca yorum atmayı unutmayın . Ayrıca bir sonraki yazımız olacak olan , Avea 10Gb - Bimcell 10GB Fiyat Karşılaştırma konu başlıklı makalemizi okumayı unutma . Aşağıda detaylar verdim..

NOT : Fiyatlar vergiler dahil fiyatlardır ..

Vodafone 4GB İnternet Paketi : 40 T dir. Arkadaşlar 4gb paylaşmaktaki amacım vodafone faturasız abonelerine 10gb internet paketi sunmuyor en fazla 4GB dir.

Bimcell 10GB internet Paketi : 34 TL dir. Hangisinin daha avantajlı olduğuna artık siz karar verebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Bimcell 10Gb - Turkcell 10Gb Fiyat Karşılaştırma konu başlıklı makalemiz göz atmayı ve yorum yapmayı unutmayın..
Google+ Paylaş

Hakkında Adnan100

Blog yazarı hakkında kısa bir açıklama
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder